Monday, July 12, 2010

Cum facem o bucatarie moderna


Ce isi propune de fapt DYNAMIC SPACE ?

1 - Planificarea unui spatiu de depozitare suficient
Majoritatea cumparatorilor de bucatarii isi
dau seama prea tarziu, ca ar avea nevoie
de mai mult spatiu de depozitare.
Puteti evita necesarul de spatiu de depozotare
cu ajutorul Planificatorului pe zone Blum
2 - Proiectarea pe cinci zone de lucru
Orice proiecatre buna a unei bucatarii incepe cu proiectarea fiecarei zone de lucru. cele cinci zone DYNAMIC SPACE sunt ( amplasare pentru dreptaci) : provizii, pastrare, curatenie, preparare si gatit/copt. Amplasarea si impartirea acestora trebuie adaptate necesitatilor dvs. personale si proceselor de lucru individuale.


3- Evitarea usilor la corpurile inferioare
Folosirea usilor la dulapurile inferioare este ergonomic nepotrivita: este foarte dificil pentru dvs. sa gasiti obiectele, atata timp cat nu aveti o vedere de ansamblu asupra continutului dulapului. Trebuie sa va aplecati si sa va intindeti sau sa va lasati pe vine, iar cateodata trebuie chiar sa scoateti unele obiecte din dulap, pentru a ajunge sa apucati bunurile depozitate in spate. Sertarele si extragerile va permit in schimb sa vedeti si sa aveti un acces imediat la lucruri.

4- Alegerea sertarelor cu extensie completa si compartimentare interioara
Sertatrela si extragerile dotate cu sisteme de glisare cu extensie completa ofera un plus in privinta confortului. Fata de cele cu extensie partiala, acestea au avantajul ca ofera vizibilitate si acces neingradit si asupra obiectelor depozitate in spate.
compartimentarile interioare asigura suplimentar ordine si vedere de ansamblu.



5- Acordati importanta functionarii perfecte a feroneriei, pentru o calitate perfecta a miscarii
Solutiile de feronerie Blum sunt de o calitate deosebite si asigura miscarea perfecta in bucatarie. Scopul nostru este de a transforma deschiderea si inchiderea pieselor de mobilier intr-o experienta emotionala.

Continuarea aici Dynamic Space Blum